Рафаеле Империјале

Сподели со своите пријатели

Поранешен дилер на дрога, кој стана доушник, им го предал вештачкиот остров што го поседува крај брегот на Дубаи на италијанските власти со надеж за полесна казна. Loading… Информацијата беше објавена за време на судењето во Неапол во понеделникот. Станува збор за судење во кое се обвинети околу 20 обвинети,Прочитај повеќе