приказни

Сподели со своите пријатели

Ако некој ја погледне вашата објава на Instagram Stories тоа ќе го вте, затоа шо на сите ни е познато од претходно. Сепак, ако некој го сними она што сте го објаве или направи снимка од екранот (скриншот) од вашето „стори“ отсега ќе знаете. Новата опција на Инстаграм ќе виПрочитај повеќе