ВНИМАВАЈТЕ: Инстаграм воведе нешто што нема да ви се допадне (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Ако некој ја погледне вашата објава на Instagram Stories тоа ќе го вте, затоа шо на сите ни е познато од претходно. Сепак, ако некој го сними она што сте го објаве или направи снимка од екранот (скриншот) од вашето „стори“ отсега ќе знаете.

Новата опција на Инстаграм ќе ви јави кој направил „доказ“ за вашата објава. Информациите за тоа можете да ги пронајдете со помош на опција која е означна со пиктограм круг со зраци околу него. Тој симбол ќе го видите покрај профилната слика и името на вашиот профил.

Ако сакате да правите скриншотови можете да го направите уште еднаш и ќе добиете предупредување, а потоа за секое следно сопственикот ќе биде аламиран.


Leave a Reply