Пракаш Хиндуџа

Сподели со своите пријатели

Четворица членови на најбогатото британско семејство се осудени на затворски казни поради искористување на индискиот персонал во нивната вила во Женева. Loading… Пракаш и Камал Хиндуџа, како и нивниот син Ајај и неговата сопруга Намрата, швајцарскиот суд ги прогласи за виновни за експлоатација и незаконско вработување и осудени на четириПрочитај повеќе