Пожарникари

Сподели со своите пријатели

Две интервенции завчера бележат кумановските пожарникари во доменот на своето работење. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, во 20:15 часот петмина пожарникари со едно противпожарно возило излегле да интервенираат на запалена барака која се наоѓала во кругот на градската Општа Болница Куманово. Гаснењето траело до 21:30Прочитај повеќе