порнографија

Сподели со своите пријатели

Во Велика Британија стапи на сила законот со кој на малолетниците им се забранува пристап до порнографски веб-страници. Loading… За забрана на пристап до порнографија за лица помлади од 18 години во таа земја се зборува со години, но проблемот е како да се провери возраста на посетителите на порнографскитеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Милиони корисници месечно се претплаќаат на порно сајтовите. Содржината до која сакаат да дојдат можат лесно да ја пронајдат благодарение на имињата на филмовите. Во само неколку зборови, меѓу три и пет, продуцентите го усмираат она што љубителите на оваа содржина можат да го видат. Loading… Насловите на „остварувањата“ какоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Популарниот порнографски сајт Pornhub соопшти дека ќе ги избрише сите т.н. „deepfake“ снимки, кои поради отсуство на согласност на прикажаните личности се сместени во категоријата одмаздничка порнографија. PornHub статистика: Што најмногу гледале Македонците во 2017 година? Loading… „Deepfakes“ се порно филмови во кои лицата на порно актерите им се прекриениПрочитај повеќе