Пердасдефогу

Сподели со своите пријатели

Пердасдефогу изгледа како секое друго село на Сардинија. Има црква, централен плоштад и шармантни мали продавници… Loading… Ништо особено впечатливо, може да се каже, сè додека не сфатите дека има повеќе стогодишници по глава на жител од кое било друго место во светот. Дури и еден од плоштадите се викаПрочитај повеќе