Осама бин Ладен

Сподели со своите пријатели

Огромната семејна куќа со пет спални соби со базен на неколку минути од Дизни Ленд била во сопственост на Калил Бин Ладен, братот на Осама Бин Ладен. Loading… Изградена во 1928 година со интересна историја, тој ја купил куќата во 1980 година за околу 1,6 милиони долари (1,3 милиони фунти)Прочитај повеќе