ООУ „Крсте Мисирков“

Сподели со своите пријатели

Владата на денешната седница донела одлука за реконструкција на објектите на основните училишта „Браќа Миладиновци“ и „Крсте Петков Мисирков“ во Општина Куманово. Loading… Оваа информација на Фејсбук ја објави премиерот Димитар Ковачевски, без да наведе повеќе детали. – Вложуваме во училишните објекти низ целата држава, затоа што сите ученици имаат неприкосновеноПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Владата вчера на седница донесе одлука да обезбеди околу 243.000 евра за реконструкција на кровот на основните училишта „Браќа Миладиновци“ и „Крсте Мисирков“ во Куманово. Loading… – Со измени на програмите за капитални инвестиции на МОН годинава се обезбедуваат и околу 15 милиони денари со кои ќе се реконструира кровотПрочитај повеќе