Олексеј Хромов

Сподели со своите пријатели

Заменик-шефот на главниот оперативен оддел на Генералштабот на Украина, Олексеј Хромов, денеска објави дека Киев ги зајакнал своите сили во северниот регион во близина на Белорусија, со цел да се спротивстави на потенцијалниот руски напад преку таа граница. Loading… „Во моментов, распоредувањето на ударните сили (во Белорусија) не е забележано.Прочитај повеќе