Нуриел Рубини

Сподели со своите пријатели

Американецот Нуриел Рубини, еден од најпознатите економисти на денешницата, во опширно интервју за германскиот неделник Шпигел, зборуваше за десет мегазакани кои ја загрозуваат нашата иднина. Loading… Рубини ја предвиде финансиската криза во 2008 година, а неговите песимистички предвидувања му го донесоа прекарот „Д-р Дом“, но тој претпочита да го нарекуваатПрочитај повеќе