невеста

Сподели со своите пријатели

Керолин Кирк Гришон не сакала големо венчавање ниту пак старосватици. Не сакала ниту да оди во црква, ниту да троши пари на скапа свадба. Сакала нејзиниот посебен ден да биде во природа, па затоа одлучила да се омажи во шелтер за животни SPCA во Северна Невада. – Започна како шега,Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Токму во моментот кога една невеста од Бразил во придружба на својот татко дошла до олтарот од звучникот застенкала жена среде љубовен чин. Младоженецот не можел да верува што слуша, но сите сватови бргу тоа го свртеле на шега. Невестата и младоженецот прв пат заиграа на свадба, па започна тепачкаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

На оваа венчавка се тргнало според традицијата, црква па подоцна пример. Се било испланирано до последен детал, но следувало шокантно продолжение. Имено, повреденото поранешно момче на невестата, испринтал интимни фотографии од периодот кога таа била во врска со него, ги ставил во коверти и оставил по еден за сите гости.Прочитај повеќе