Недела на солидарност

Сподели со своите пријатели

Општинската организација на Црвен Крст Куманово најави дека во период од 20-26 април, традиционално и оваа година ќе се одбележи „НЕДЕЛА НА СОЛИДАРНОСТ“ за собирање на парични средства за помош на социјално загрозените семејства во Куманово. Loading… Акцијата ќе се спроведе на градскиот плоштад во Куманово, околните населби, како иПрочитај повеќе