насислтво

Сподели со своите пријатели

Француските месари побарале од министерот за внатрешни работи Жерар Коломбо полициска заштита поради напади и „насилство“ на група вегани кои се противат на конзумирањето месо и одгледувањето на добиток за храна. – Сметаме на вашите услуги и поддршка на целата влада дека што побрзо е можно да престане физичкото, вербалнотоПрочитај повеќе