Милан Предан

Сподели со своите пријатели

Министерот за надворешни работи Бујар Османи, оствари проштална средба со амбасадорот на Република Словенија во Република Северна Македонија, Милан Предан. Loading… На средбата, Османи му врачи благодарница на амбасадорот Предан, за неговиот несебичен ангажман во развојот на односите и соработката меѓу двете земји, како и од одличната комуникација меѓу МинистерствотоПрочитај повеќе