Михаил Митовски – МИШЕ

Сподели со своите пријатели

„Фон“ е новата песна на кумановецот Марио Арангеловски која денеска беше објавена на неговиот Јутуб канал, а станува збор за соработка со скопјанецот Михаил Митовски – МИШЕ. Loading… Марио, имено, веќе долги години се занимава со музика и зад себе има сериозен багаж кога се во прашања музичките натпревари, какоПрочитај повеќе