Марат Хуснулин

Сподели со своите пријатели

Обновено е движењето на возилата по Кримскиот мост во правец Таман-Керч, соопшти вицепремиерот на руската влада Марат Хуснулин. Loading… – Моторниот сообраќај на Кримскиот мост е обновен во крајната десна лента во правец Таман-Керч, изјави Хуснулин на Телеграм, пренесува РИА. Тој додаде дека е можно мостот повторно да профункционира заПрочитај повеќе