Мајк Мартин

Сподели со своите пријатели

Воениот аналитичар Мајк Мартин, кој работи како постар визитинг соработник во студијата за војна на Кралскиот колеџ во Лондон, се огласи на Твитер за да понуди увид во кои области на Украина ќе бидат клучни за гледање во наредната недела. Loading… Тој очекува дека може да има некои интересни движењаПрочитај повеќе