Ламборџини

Сподели со своите пријатели

Италијанскиот производител на спортски автомобили Ламборџини веќе го продаде целото производство до почетокот на 2024 година, изјави директорот на компанијата за AFP. Loading… Подружницата на Фолксваген има „голема побарувачка“ и нарачки за следните 18 месеци, рече Стефан Винкелман. Богатите купувачи ги купуваат овие луксузни автомобили и покрај глобалните финансиски последициПрочитај повеќе