Ксинг Јишенг

Сподели со своите пријатели

САД ја обвинија Кина дека се обидува да ги прикрие наводните злосторства од Северна Кореја со блокирање на веб-преносите на неформалниот состанок на членовите на Советот за безбедност на Обединетите нации за наводите за кршење на човековите права во Северна Кореја. Loading… „Некои членови на Советот се премногу подготвени даПрочитај повеќе