крионика

Сподели со своите пријатели

За некои луѓе во градот Скотсдејл, Аризона, времето и смртта се „на еден вид пауза“ бидејќи се подложени на процедура за криопрезервација. Loading… Телата или органите на 199 луѓе кои се одлучиле за процедурата за криопрезервација со надеж дека ќе бидат оживеани во иднина, кога науката ќе напредува уште повеќе,Прочитај повеќе