Кратово

Сподели со своите пријатели

Во рамки наизградбата на делницата од железничкиот коридор осум, делницата Бељаковце – Крива Паланка утре ќе се врши минирање на локалниот пат кој ги поврзува општините Ранковце и Кратово. Loading… Минирањето ќе го изврши компанијата Стетон градба ДООЕЛ, како подизведувач на компаниите Гулермак и Мактек во близина на локалниот патПрочитај повеќе