јавен превоз

Сподели со своите пријатели

Ако повторената постапка за јавен градски превоз во Куманово пропадне, Општина Куманово ќе набави свои возила, ова денеска го кажа градоначалникот Максим Димитриевски одговарајќи на советничките прашања. Loading… Димитреиевски сепак рече дека се надева оти до такво нешто нема да дојде, бидејќи ќе направи големи проблеми во буџетското работење. –Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Општина Куманово распиша оглас за уредување на општинскиот линиски превоз за пет линии од приградските населби, вклучително и линии кон руралните средини за кои на претходните огласи не се пријави ниту еден превозник, поради финансиска неисплатливост. Loading… Според објавеното на веб страницата на општина Куманово, превозниците можат да конкурираат заПрочитај повеќе