Јакуб Кумоч

Сподели со своите пријатели

Советникот на полскиот претседател за надворешна политика, Јакуб Кумоч, изјави дека земјата најверојатно ќе им дозволи на украинските истражители пристап до местото на експлозијата во југоисточна Полска, каде што две лица загинаа во ракетна несреќа. Loading… „Украинците побараа пристап до местото на истрагата. Доколку двете страни се согласат, а колкуПрочитај повеќе