Игор Додон

Сподели со своите пријатели

Претседателката на Молдавија, Маја Санду, го спроведува украинското сценарио во земјата, што е спротивно на интересите на републиката и државата. Ова го изјави поранешниот молдавски претседател Игор Додон за Спутник. Loading… „Декларациите на молдавскиот претседател, нејзината подготвеност да ја води Молдавија преку Украина, нејзината намера да ја интегрира Молдавија воПрочитај повеќе