Грегор Прескер

Сподели со своите пријатели

Градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски денеска беше домаќин на амбасадорот на Словенија, Грегор Прескер. Loading…     – Денеска бев домаќин на Словенечкиот амбасадор Н. Е. Грегор Прескер и заменикот амбасадор Татјана Ковачиќ, кои се во прва официјална посета на Општина Куманово, изјави Димитриевски.     Како што велиПрочитај повеќе