грабеж

Сподели со своите пријатели

Несекојдневната ситуација наводно се случила во еден маркет во канадскиот град Едмонтон, кога девојката Британи Ибурк (29) пропаднала низ плафон и тоа само неколку минути откако полицијата се обидела да ја уапси. Како што раскажала сопственичката на продавницата за локалната телевизија, Британи со момчето Ричард Парисо (28), некое време шеталаПрочитај повеќе