Горан Стојанов

Сподели со своите пријатели

Седумнаесетметарски мурал на Гоце Делчев ќе го краси објектот на кумановската Гимназија која го носи името на овој револуционер. Loading… Зад идејата стојат младите уметници од здружението „Форма Куманово“: Младен Трендевски, Дарко Трајковски, Дејвид Стоилковски и Горан Стојанов. – Идејава е наша „Форма Куманово“, пред една година се роди, дојдовмеПрочитај повеќе