гојазност

A Person Holding on to Belly Fat

Сподели со своите пријатели

Според истражувачите од Институтот „Виктор Чанг” и Институтот за медицински истражувања „Гарвон” во Австралија дебелината може да се предаде не само на директните наследници, но и на нивните деца, пишува британското издание “Експрес”. Loading… Научниците спроведоа обиди со машки лабораториски глувци, од кои утврдиле дека дебелината може да стигне доПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Според истражувачите од Институтот “Виктор Чанг” и Институтот за медицински истражувања “Гарвон” во Австралија дебелината може да се предаде не само на директните наследници, но и на нивните деца, пишува британското издание “Експрес”. Научниците спроведоа обиди со машки лабораториски глувци, од кои утврдиле дека дебелината може да стигне до внуцитеПрочитај повеќе