Ѓулнара Каримова

Сподели со своите пријатели

Ќерката на диктаторот Ислам Каримов, кој владееше со Узбекистан, се претставувала како поп ѕвезда и дипломат потрошила 240 милиони долари на имоти од Лондон до Хонг Конг. Loading… Ѓулнара Каримова користела британски компании за купување куќи и авиони со средства добиени со мито и корупција, се наведува во студијата наПрочитај повеќе