Гилад Ердан

Сподели со своите пријатели

Амбасадорот на Израел Гилад Ердан пуштил видео на кое терорист на Хамас се обидува да обезглави тајландски работник со градинарска мотика за време на нападот на 7 октомври врз јужен Израел на вчерашната седница на Обединетите нации (ОН). Loading… Така, тој сакаше да ги убеди членовите на Генералното собрание даПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Амбасадорот на Израел во ОН Гилад Ердан го обвини Хамас за воени злосторства и рече дека е време да се уништи „терористичката инфраструктура“ на таа палестинска милитантна група. Loading… „Ова се воени злосторства, ова се очигледно документирани воени злосторства. Заврши ерата на разумен третман на овие дивјаци. Сега е времеПрочитај повеќе