Елена Вангеловска

Сподели со своите пријатели

Жирито на 26то издание на Меѓународниот театарски фестивал „Денови на комедија“ ги прогласи добитниците на награди од годинешното издание. Loading… За најдобра претстава е избрана претставата „Чекајќи го лекарот“ на Театар Лесковац, Србија.     Најмноу награди собра претставата „Кафез кај Кокони“ на Драмски театар Скопје и тоа за најдобарПрочитај повеќе