Ел Шафи Елшеик

Сподели со своите пријатели

Американски федерален судија осуди член Исламската држава односно ќелијата позната како „Битлси“ на доживотен затвор. Loading… Тој е осуден поради неговата вмешаност во заговор за земање заложници што довело до убиство на американски новинари и хуманитарни работници во Сирија. Судија на Окружниот суд во Александрија, Вирџинија, во присуство на семејствотоПрочитај повеќе