Џон Барнет

white plane flying during golden hour

Сподели со своите пријатели

Причината за смртта на 62-годишниот Џон Барнет, свиркачот кој ги откри безбедносните проблеми на Боинг, беше наведена како „самонанесени рани“. Loading… Поранешен вработен во Боинг, познат по тоа што ја зголеми загриженоста за стандардите за производство на компанијата, е пронајден мртов во САД. Џон Барнет работеше за Боинг 32 години,Прочитај повеќе