Џенет Јелен

Сподели со своите пријатели

Американците би можеле да се соочат со зголемување на цената на бензинот во зима, кога Европската унија (ЕУ) значително ќе го намали купувањето на руска нафта, најави американската министерка за финансии Џенет Јелен. Loading… Таа изјавила дека горната ценовна граница предложена од Западот за извоз на руска нафта била дизајниранаПрочитај повеќе