ДПИ

Сподели со своите пријатели

Како што информира Државниот пазарен инспекторат, во  периодот од 14 до 19 април, од страна на инспекциските служби на  Државниот пазарен инспекторат, на национално ниво извршени се вкупно 882 надзори. Loading… Одделението на ДПИ Куманово во истиот период изврши надзорни контроли во повеќе правни субјекти при што издаде повеќе решенијаПрочитај повеќе