Доминик Камингс

Сподели со своите пријатели

Поранешниот британски премиер Борис Џонсон го прашал врвниот британски научник и медицински експерт за време на пандемијата „Ковид-19“ дали е можно да се користи фен за да се убие вирусот, изјави неговиот поранешен главен помошник Доминик Камингс. Loading… Камингс, во писмен поднесок како дел од истрагата за коронавирусот, рече декаПрочитај повеќе