Дејан Илиевски

Сподели со своите пријатели

Територијалната противпожарна единица Куманово лажни имала 649 интервенции, покажа годишниот извештај презентиран денеска пред Советот на Општина Куманово. Loading… Како што истакна командирот на единицата, Дејан Илиевски, дури 412 пожари биле на отворен простор. – Имаме 92 интервенции на опожарени објекти, 31 на опожарени сообраќајни средства, 412 пожари на отворенПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Голем пад во бројот на пoжари биле регистрирани минатата година на подрачјето на Куманово во споредба со 2021 година. Loading… Според годишниот извештај на Територијалната противпожарна единица Куманово, лани имало дури 179 интевенции помалку во споредба со годината претходно. – Намалувањето на бројот на пожарите се манифестира во сите сегменти,Прочитај повеќе