чешлање

Сподели со своите пријатели

Иако досега сте имале можност да слушнете и прочитате бројни трикови поврзани со негата за коса, веруваме дека овој посебно ќе ве изненади. Градот во кој косата е највредниот имот: Толку е ценета што крадците ноќе ја крадат (видео) Loading… Имено, сите жени наутро ја чешлаат својата коса. Меѓутоа неПрочитај повеќе