Буткање со рака

Сподели со своите пријатели

Иван Серафимовски од Куманово осви прво, а Кристијан Јовановски второ место на Меѓународниот турнир во буткање со рака кој изминатиот викенд се одржа во Косово. Loading…     Заедно со нив како претставници од Македонија учествуваа и Димитар Вуиќ и Драган Стојчевски од Скопје и Зоки Димовски од Радовиш, коиПрочитај повеќе