бункери

Сподели со своите пријатели

Особено од почетокот на пандемијата, иако движењето постои со децении, сè повеќе луѓе се заинтересирани за „Преперс“. Loading… Како што знаат повеќето, членовите на ова движење, секој на свој начин, од различни причини, се подготвуваат за некој апокалиптичен настан. За некои тоа е нуклеарен напад, за други разорен земјотрес, заПрочитај повеќе