Борјана Кришто

Сподели со своите пријатели

Претседателот на Владата Димитар Ковачевски, во рамки на Минхенската безбедносна конференција, денеска оствари средба со претседавачот на Советот на министри на Босна и Херцеговина, г-ѓата Борјана Кришто. На средбата присуствуваше и заменик на претседателот на Владата за европски прашања Бојан Маричиќ. Loading… Премиерите на двете држави ги потврдија пријателските односиПрочитај повеќе