Билбил Битри

Сподели со своите пријатели

Бригадниот генерал Билбил Битри од Албанските вооружени сили денеска беше назначен за нов командант на Бригадата на Југоисточна Европа (SEEBRIG) која е стационирана во касарната „Боро Менков“ во Куманово. Loading…     Битри ја презема функцијата од досегашниот командант бригаден генерал Евангелос Митруцикос од Грција.     На свечената церемонијаПрочитај повеќе