Бетим Хајдари

Сподели со своите пријатели

Бетим Хајдари од денеска официјално не е член на Советот на Општина Куманово откако едногласно беше прифатена неговата оставка. Loading… Хајдари поднел оставка поради вработување на друго место, а беше дел од советничката група на здружението на граѓани „За наше Куманово“. На неговото место треба да дојде советник од листатаПрочитај повеќе