Аркадиуш Муларчик

Сподели со своите пријатели

Полска денеска побара од САД да ѝ помогнат и да ја принудат Германија да плати репарации за злосторствата и штетите за време на германската окупација на Полска за време на Втората светска војна, што Германија го одбива со образложение дека самата Полска се откажала од нив во 1950-тите и тоаПрочитај повеќе