Ангус Мекаскил

Сподели со своите пријатели

Ангус Мекаскил бил највисокиот човек на светот, кој бил висок 2 метри и 36 сантиметри. Loading… Интересно е што неговиот раст не бил предизвикан од хормонално пореметување или болест, а тие тврделе дека е сосема пропорционален. Заедно со неговата огромна големина, Мекаскил поседувал и огромна сила. Големо момче Во младостаПрочитај повеќе