Англија

Сподели со своите пријатели

За прв пат откако се води евиденција, повеќе бебиња се родени вонбрачно во Англија и Велс во 2021 година. Loading… Новата статистика открива дека бројот на раѓања на мајки кои не биле во брак или не во граѓанско партнерство го надминал бројот на раѓања од мајки во такви односи. ТребаПрочитај повеќе