Акшата Мурти

Сподели со своите пријатели

Откако Лиз Трас поднесе оставка во четвртокот, Риши Сунак официјално ќе стане нов британски премиер во вторник. Loading… Биографијата на него и неговата сопруга Акшата Мурти е всушност повеќе од интересна, а Акшата е побогата од него и „тежи“ 500 милиони фунти. Заедно, тие двајца се побогати дури и одПрочитај повеќе