ШОК: Мајка и син го промениле полот, па сега се татко и ќерка (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Кореј Мејсон е тинејџерка која го променила полот и станала позната како трансродов активист, а истиот пат го минала и нејзината мајка Ерика.

Loading...

Одвел прекрасна девојка во кревет и дознал дека таа е надарен маж

Нивната приказна го обиколи светот затоа што се прв случај на дете и родител кои истовремено го промениле полот.

Публикувахте от Corey Maison в Неделя, 26 ноември 2017 г.

Кореј се родила како момче и од мали нозе поради тоа се чувствуала непријатно. Кога одлучила да ја покаже својата „женска природа“ наишла на отфрлање на околината.

По 19 години брак дознал дека неговата сопруга некогаш била машко

Од 11 години се поверила нас војата мајка и посакала да стане женско, не слутејќи дека нејзината мајка Ерика го чувствува истото.

Мајка и признала дека никогаш не се чувствувала убаво како женско, дека и не била среќна кога била трудна. Затоа, кога нејзиниот син одлучил да започне процес за транзиција на полот, таа го направила истото, пишува порталот „Bored Panda“.

Од монарх до трансексуалец – Растел во манастир и на 16 години решил да го промени животот (ФОТО)

Loading...

Денес Кореј и Ерик се ќерка и татко и се многу активни како борци за правата на трансродовите лица.


Leave a Reply