05.06.2017 22:33

Пенисот го миете погршено, а за тоа воопшто не сте свесни (видео)

Facebook Twitter Google+

Машкиот полов орган е доста чувствителен и на неговата хигиена би требало да посветите поголемо внимание.

Од што зависи големината на пенисот?

Екипата на „BuzzFeed“ направила видео на таа тема и ви прикажуваат како правилно треба да го миете пенисот.

loading...

© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments